Arde cimitirul din Babadag!

Pompierii din Babadag au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit în cimitirul din localitate. FOTO ISU Tulcea

Locuitorii din Babadag au alertat joi după amiază ISU Tulcea cu privire la izbucnirea unui incendiu în cimitirul din localitate.

La fața locului a fost trimis un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă și 5 subofițeri de la stația de pompieri Babadag. Potrivit reprezentanților ISU Tulcea, este vorba de un incendiu de vegetație uscată ce se manifestă pe o suprafață de aproximativ 700 mp.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*