ARBDD a amplasat un nou automat pentru permise acces și pescuit, în Tulcea

A fost amplasat un automat pentru permise acces și pescuit la o nouă locație în Tulcea. FOTO ARBDD

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD) în colaborare cu un agent economic din Tulcea au amplasat un nou automat pentru eliberarea permiselor de acces și pescuit recreativ/sportiv la intrarea în orașul Tulcea dinspre Galați, pe str. Isaccei nr. 111, vis-à-vis de stația Rompetrol.

Potrivit ARBDD, obținerea permiselor de acces persoane, auto și nave/ambarcațiuni precum și a permiselor de pescuit recreativ/sportiv se poate face și de la automatele de eliberare a permiselor amplasate la sediul instituției din str. Portului 34 A, Tulcea. În plus, ARBDD recomandă utilizarea aplicației de eliberare a permiselor on-line, de la adresa http://ddbra.ro/.

O altă modalitate de obținere a permiselor de acces în Rezervația Biosferei Delta Dunării este plata prin SMS la nr. 7494.

Totodată, permisele de acces turist în RBDD și cele de pescuit recreativ/sportiv se pot obține și de la Centrele de Vizitare și Educație Ecologică din Sulina, Crișan și Chilia Veche.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*