Aproximativ 200 de polițiștii tulceni, la datorie în perioada minivacanței de Crăciun

Polițiștii tulceni la datorie în perioada minivacanței de Revelion. FOTO arhiva IPJ Tulcea

Pentru un Crăciun liniștit, Inspectoratul de Poliție al Județului Tulcea va angrena în activitățile desfășurate în perioada 24 – 27 decembrie, aproximativ 200 polițiști zilnic.

Aceștia asigură ordinea și liniștea publică, intervin la evenimentele ce vor avea loc, organizează acțiuni pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor cu violență, a furturilor și a celorlalte infracțiuni specifice perioadei.

Polițiștii recomandă tuturor participanților la traficul rutier să aibă o conduită rutieră preventivă, Poliția Rutieră fiind prezentă pe drumurile europene și naționale de pe raza județului și în zonele vulnerabile, pentru a preveni accidentele rutiere.

O prioritate o constituie și identificarea persoanelor care comercializează și folosesc articole pirotehnice interzise, fiind organizate zilnic acțiuni în acest sens.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*