Aproximativ 100 kg pește, transportate fără documente de proveniență, confiscate de polițiștii de frontieră tulceni

Peștele transportat fără documente legale a fost confiscat. FOTO Poliția de Frontieră

Polițiștii de frontieră tulceni au confiscat, joi, aproximativ 100 kilograme de pește pe care un bărbat din județul Tulcea le transporta cu o autoutilitară fără să dețină documentele legale.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial Tulcea, aflându-se, joi, în jurul orei 14.30, în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe comunicația Tulcea – Mahmudia, au oprit pentru control, în zona „Bididia”, o autoutilitară înmatriculată în România.

În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit cantitatea de aproximativ 100 kilograme de pește din speciile diferite, pentru care șoferul nu deținea documentele de proveniență și transport.

Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar în cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de deținerea și transportul fără documente legale a peștelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește, producerea, importul, comercializarea, deținerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârșelor, vintirelor, precum și a altor tipuri de unelte de pescuit comercial.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*