Aproape 80 de amenzi, în valoare de peste 36.000 de lei, aplicate de polițiștii tulceni la sfârșitul săptămânii trecute

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Aproape 80 de amenzi au fost aplicate de polițiștii tulceni la sfârșitul săptămânii trecute, valoarea amenzilor fiind de peste 36.000 de lei.

În perioada 1-2 decembrie, peste 160 de polițiști tulceni au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice. Polițiștii au intervenit la 61 evenimente semnalate prin apelul de urgență 112, iar în ultimele 48 ore au fost constatate 8 infracțiuni de natură judiciară.

Pentru neregulile constatate în cadrul acțiunilor desfășurate, polițiștii au aplicat 77 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 36.300 de lei, dintre care 11 sancțiuni, în valoare de 1.600 lei, au fost aplicate la Legea nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială.

De asemenea, polițiștii tulceni au desfășurat acțiuni pentru prevenirea și combaterea delictelor din domeniul transportului, depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*