Aproape 50 de solicitări prin 112 a primit IPJ Tulcea din partea tulcenilor prin 112

Echipaj de politie. FOTO arhiva

În 24 de ore, polițiștii tulceni au intervenit la 49 de evenimente semnalate prin apelul de urgență 112 și au aplicat 65 de sancțiuni contravenționale.

La data de 17 iulie, polițiștii tulceni au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice. Polițiștii au intervenit la 49 evenimente semnalate prin apelul de urgență 112, iar în ultimele 24 ore au fost constatate 7 infracțiuni.

Pentru neregulile constatate în cadrul acțiunilor desfășurate, polițiștii au aplicat 65 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 34.000 de lei, dintre care 6 sancțiuni în valoare de 4.800 lei au fost aplicate la Legea nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială.

Polițiștii au controlat 30 de agenți de pază și 5 societăți comerciale privind respectarea normelor prevăzute de Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, nefiind constatate nereguli.
În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au aplicat 56 sancțiuni contravenționale la Ordonanța de Urgență nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, în valoare de 26.200 de lei, din care 23 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Totodată, polițiștii rutieri au reținut 4 permise de conducere și au constatat o infracțiune la regimul rutier.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*