Apel al Primăriei Tulcea către medici și asistenți medicali: „Centrul de vaccinare are nevoie urgentă de personal!”

Primele doze din vaccinul AstraZeneca ajung, duminică, în România

Primăria Tulcea anunță că centrul de vaccinare împotriva COVID-19 are nevoie urgentă de personal și face apel către medicii și asistenții medicali din localitate.

„Pe tot parcursul crizei cauzate de COVID-19 s-a făcut apel constant la civism. Nicio pandemie nu poate fi eradicată fără concursul întregii societăți. Profesia de medic presupune încrederea societății şi responsabilitatea deplină față de aceasta”, spun reprezentanții Primăriei Tulcea

Pentru a sensibiliza, acești au și postat pe pagina de Facebook a instituției fragmente din Jurământul lui Hipocrate:

  • „Sănătatea pacienţilor va fi pentru mine obligaţie sacră.”
  • „Voi menţine prin toate mijloacele onoarea şi nobila tradiţie a profesiunii de medic.”

Astfel, pentru asigurarea permanenței, de 12 ore/zi, este nevoie de 1 – 2 medici și 1 – 2 asistenți/ flux. Remunerațiile sunt de 90 de lei/ oră/ medic, 45 de lei/ oră/ asistent și 20 lei/ oră/ registrator.

Cererile se depun la resurseumane@primariatulcea.ro, Contact: 0240/511.440, int. 208 (08.00 – 16:00); 0240/514.973 (după ora 16.00)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*