Ansamblul „Baladele Deltei”, prezent la evenimentul agricol al anului, Târgul INDAGRA

Ansamblul „Baladele Deltei”,

În perioada 31 octombrie – 4 noiembrie. are loc cel mai mare și important eveniment agricol din România, Târgul INDAGRA, organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România în cadrul Centrului Expozițional Romexpo, într-unul din spațiile expoziționale pe care Romexpo le-a inaugurat în toamna anului 2017 – Pavilionul B2.

Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei” și o grupă a Ansamblului de copii și tineret „Dorulețul”  susțin sâmbătă, pe 3 noiembrie, cu începere de la ora 12.00, un spectacol în care soliștii vocali Medeea Carastoian, Georgeta Nichifor și Costel Atanasof vor interpreta cântece populare dobrogene și pentru care dansatorii au pregătit o suită de jocuri populare din Dobrogea („Baicoliu”), „Ciobănașul” și o suită de dansuri turcești.

Desfășurat sub Înaltul Patronaj al Președinției României, INDAGRA este un cunoscut târg internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei, iar în aceeași perioadă, tot în cadrul Centrului Expozițional Romexpo, se desfășoară și INDAGRA FOOD, Târg internațional pentru industria alimentară.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*