Ansamblul „Baladele Deltei” organizează luni, 23 mai, un flashmob de Ziua Aromânilor

Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei” al Primăriei Tulcea

Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei” al Primăriei Tulcea organizează luni, 23 mai, de la ora 17.30, la patinoarul de pe malul lacului Ciuperca, un flashmob dedicat Zilei Aromânilor de Pretutindeni.

La flashmobul de luni (jocuri tradiționale aromâne ) sunt așteptate sute de persoane, de toate vârstele, iubitoare ale jocului, una dintre cele mai expresive forme de comunicare, devenită artă prin pasiunea, inspirația și creativitatea pe care le implică.

„Pentru noi a devenit deja o tradiție astfel de flashmob-uri. La noi în Dobrogea etniile conviețuiesc în armonie și prietenie, iar de ziua aromânilor vom sărbători cu joc și cântec armânesc. Vă așteptăm în număr cât mai mare, luni la Patinoar”, a transmis managerul Ansamblului Artistic Profesionist „Baladele Deltei”, Ștefan Coman.

În cadrul evenimentului vor încânta publicul prezent „Micul Armânici” al Bibliotecii Județene „Panait Cerna” Tulcea, Nicolae Panciu, Costel Atanasof și Călin Paraschiv.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*