Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei” al Primăriei Tulcea va participa la a doua ediție a „Festivalului de Folclor al Cetății”, de la Deva

Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei” al Primăriei Tulcea

Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei” al Primăriei Tulcea a răspuns invitației Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva și va participa, în perioada 13 – 15 iulie, în Parcul Cetate din Deva, la a doua ediție a „Festivalului de Folclor al Cetății”, un regal folcloric cu ansambluri și artiști de renume din toate zonele țării.

Ansamblul „Baladele Deltei“ va împleti, într-un recital folcloric, bogăția portului popular cu frumusețea jocurilor populare și cântecelor interpretate de soliștii Georgeta Nichifor, Costel Atanasof, Laura Feraru și Laura Mocăniță. Conducerea muzicală este semnată de prof. Aurelian Croitoru, iar coregrafia și regia artistică de maestrul coregraf, Ștefan Coman. Orchestra ansamblului îi va acompania și pe cunoscuții interpreți de muzică populară, Ovidiu Homorodean și Ciprian Roman.

„Festivalul de Folclor al Cetății” va însemna 12 ore de muzică şi dansuri populare în trei zile de spectacole, cinci ansambluri folclorice, alături de 40 dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică populară din țară.

Evenimentul va debuta miercuri, 13 iulie, ora 18.00, pe platoul din fața statuii poetului Mihai Eminescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*