Andaluzia Luca este candidatul PSD la alegerile pentru Primăria municipiului Tulcea

Andaluzia Luca, viceprimarul municipiului Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Andaluzia Luca, viceprimarul municipiului Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Social democrații tulceni, reuniți în Conferința extraordinară municipală a PSD, au decis desemnarea Andaluziei Luca drept candidat pentru alegerile locale ce vor decide viitorul primar al municipiului Tulcea.

Alegerile locale vor avea loc în vara anului 2020.

„Decizia de astăzi a Conferinței extraordinare municipale a PSD Tulcea este una internă și nu marchează începerea campaniei electorale pentru alegereile locale, ci doar hotărârea patidului de a construi, în vederea acestor alegeri, o echipă competentă și coerentă, pregătită să pună capăt stagnării“, a precizat Andaluzia Luca pe pagina sa de Facebook.

Aceasta consideră că lucrează deja în interesul cetățenilor, dar există proiecte care nu pot fi realizate decât dacă cetățenii municipiului Tulcea le acordă încrederea lor. A fost consilier local din 2012, iar din 2016 ocupă funcția de viceprimar al municipiului Tulcea.

„Am o experiență suficientă în administrația publică locală, dar și în cea centrală. Noi suntem în contact direct cu cetățenii. Știu care sunt problemele cu care se confruntă fiecare. Aceste probleme vor fi și planul nostru de bătaie pentru alegeri. Este un moment important, istoric. Sunt prima femeie candidat a PSD pentru această funcție în municipiul Tulcea“, a declarat pentru TLnews.ro Andaluzia Luca.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*