Anchetă a polițiștilor tulceni după ce în spațiul public au apărut informații despre câini furați și apoi mâncați

Anchetă a polițiștilor tulceni după ce în spațiul public au apărut informații despre câini furați și apoi mâncați. FOTO Facebook

Polițiștii tulceni au deschis o anchetă în urma apariției unei informații, plecată de pe paginile de socializare,  potrivit cărora trei câini ar fi fost furați, iar apoi ar fi fost mâncați.  

„În urma apariției în spațiul public a unor informații din care rezultă faptul că unui bărbat din municipiul Tulcea i s-ar fi sustras și ucis trei câini, vă comunicam că polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tulcea s-au sesizat din oficiu cu privire la aceste aspecte și efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și uciderea animalelor cu intenție, fără drept”, au precizat reprezentanții IPJ Tulcea.

Cazul a fost semnalat pe pagina de Facebook a unui bărbat din Tulcea, care povestește că ar fi găsit rămășițele unui din câini într-o pădurice, iar apoi informația a fost preluată și pe pagina unui grup care militează pentru protecția animalelor. Acolo, oamenii îi acuză de comiterea acestora fapte pe angajații vietnamezi ai Șantierului Naval și spun că nu ar fi primul incident de acest fel, dar Poliția nu a început vreo anchetă.

„Uitați pentru ce vin vietnamezii la noi în țară, noi le dam de muncă, iar ei ne mănâncă câinii”, scrie bărbatul căruia i-ar fi fost furați câinii. „Poliția a zis că nu are ce să facă … ba chiar a fost de două ori, pentru că i-au luat doi căței. I-au tranșat și mâncat, așa ceva e de groază”, comentează unul dintre susținătorii animalelor.

Reprezentanții IPJ Tulcea spun însă că nu au fost primite sesizări pentru fapte similare.

„Facem precizarea că Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea nu a mai fost sesizat anterior cu privire la fapte de acest gen”, susțin sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*