Anchetă a polițiștilor tulceni după ce doi tineri au fost văzuți purtând o armă în public

Anchetă a polițiștilor tulceni după ce doi tineri au fost văzuți purtând o armă în public. FOTO IPJ Tulcea

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Tulcea s-au sesizat din oficiu și au început cercetări după ce în mediul online au apărut imagini în care doi tineri din municipiul Tulcea s-ar fi afișat în public cu o armă.

Potrivit IPJ Tulcea, polițiștii au procedat la identificarea celor doi tineri, stabilind faptul că ambii domiciliază în municipiul Tulcea și au vârstele de 20, respectiv 21 de ani.

„În urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit faptul că arma pe care cei doi tineri o dețineau asupra lor nu intră în categoria celor supuse autorizării, conform Legii nr. 295/2004, însă portul și utilizarea acesteia în spații publice sau neamenajate sunt interzise”, au transmis reprezentanții IPJ Tulcea.

De asemenea, conform acelorași prevederi legale, s-a dispus confiscarea armei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*