Amplă campanie națională de informare și prevenire, demarată în județul Tulcea

Mașini de poliție. FOTO Cătălin Schipor

Încă din timpul verii, când începutul noului an școlar era departe, iar copiii aveau doar preocupări legate de petrecerea timpului liber, adulții cu atribuții morale și profesionale în domeniul siguranței elevilor, făceau planuri și colaborau pentru crearea premiselor unui bun început și al unor condiții optime de educație, atât în familie cât și în unitățile de învățământ.

Așa s-a conturat și construit o amplă Campanie de Informare și prevenire, concepută la nivelul Ministerului Afacerilor Interne , destinată unităților de învățământ preuniversitar, atât în mediul urban cât și rural.

Activitățile de informare și prevenire au fost desfășurate de toate structurile Ministerului Afacerilor Interne în sistem integrat, pe perioada Campaniei ”10 pentru siguranță”( 7-20 septembrie), și vor continua pe parcursul întregului an școlar 2019 – 2020, în scopul creșterii gradului de siguranță al elevilor la școală și acasă, dar și pe traseele de deplasare folosite zilnic de copii.

Acțiunile lucrătorilor M.A.I. se adresează, în continuare, în special elevilor, părinților și cadrelor didactice, dar vizează, deopotrivă, și publicul larg, iar pentru atingerea obiectivelor se va continua colaborarea și cu alte instituții și autorități cu atribuții în domeniu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*