Amenzi de peste 50.000 de lei, în cadrul unei acțiuni a polițiștilor tulceni pentru un trafic rutier în siguranță

Polițiștii rutieri și cei de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, precum și polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi au desfășurat joi, 12 august, în sistem integrat, acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță rutieră pe drumurile publice deschise circulației rutiere și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică în municipiu.

Astfel, potrivit IPJ Tulcea, în cadrul acțiunilor au fost aplicate 1.143 de sancțiuni contravenționale în valoare de 53.210 lei, din care 542 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 264 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Totodată, polițiștii au reținut 16 permise de conducere, din care șase pentru nerespectarea regimului legal de viteză, două pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, opt pentru alte abateri la traficul rutier și au retras 15 certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*