Amenzi de peste 45.000 de lei, aplicate de polițiștii tulceni de la Investigarea Criminalității Economice

Amenzi aplicate de polițiștii tulceni de la Investigarea Criminalității Economice. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Tulcea, în cooperare cu polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică, au desfășurat duminică, 25 aprilie, mai multe acțiuni pe raza județului Tulcea, în scopul prevenirii, descoperirii și combaterii ilegalităților economice, dar și pentru prevenirea și limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Astfel, potrivit IPJ Tulcea, au fost verificate 20 de societăți comerciale și 25 de mijloace de transport în comun și au desfășurat activități de prevenire și îndrumare a cetățenilor. În urma acțiunilor, au fost aplicate opt sancțiuni contravenționale, în valoare de 45.870 de lei, din care șapte sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 28/1999-privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale și a fost indisponibilizată suma de 2.204 lei.

Asemenea acțiuni vor fi desfășurate și în perioada următoare, atât în scopul prevenirii și combaterii ilegalităților la regimul economic, cât și a virusului SARS-CoV-2.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*