Amenzi de peste 350.000 de lei, aplicate de polițiștii tulceni de la Rutieră

Amenzi de peste 350.000 de lei, aplicate de polițiștii de la Rutieră. FOTO IPJ Tulcea

Polițiștii tulceni au desfășurat, în perioada 16 – 20 iunie, acțiunea “Alcohol & Drugs”, inclusă în operațiunea “Alcohol & Drugs” a ROADPOL (Organizația Polițiilor Rutiere din Europa), pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a unor substanțe psihoactive.

Polițiști rutieri și polițiștii din cadrul structurilor teritoriale de ordine publică au desfășurat acțiuni pe raza județului Tulcea, în cadrul cărora au fost testați 849 de conducători de autovehicule. În urma acțiunilor desfășurate, au fost constatate peste 650 de contravenții și nouă infracțiuni.

Din numărul total de contravenții și infracțiuni, 15 contravenții au fost aplicate pentru alcool, iar opt infracțiuni au fost constatate la regimul rutier, respectiv șapte pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și o infracțiune de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Amenzi de peste 350.000 de lei, aplicate de polițiștii de la Rutieră. FOTO IPJ Tulcea

În cadrul acțiunii au fost aplicate sancțiuni contravenționale de aproximativ 352.500 de lei.

Polițiștii tulceni menționează că astfel de acțiuni vor fi desfășurate și în perioada următoare și fac apel către cetățeni, atât conducători auto, conducători de vehicule cât și pietoni, să respecte normele legale în vigoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*