Amenzi de peste 22.000 de lei, în urma unor acțiuni de verificare a legalității transportului rutier

Polițiștii rutieri tulceni, în colaborare cu inspectori din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier, au desfășurat, marți, o acțiune pentru verificarea legalității efectuării transportului de marfă și persoane. Totodată, acțiunea a vizat si verificarea modului în care sunt respectate măsurile de protecție stabilite prin Legea nr. 55/2020 pe timpul efectuării transportului de persoane, prin curse regulate/speciale.

Potrivit IPJ Tulcea, în cadrul acțiunii, echipele de control au verificat peste 67 de autovehicule, fiind aplicate 64 de sancțiuni contravenţionale, în valoare de 22.930 de lei, dintre care cinci pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală conform Legii 55/2020, iar restul pentru abateri la regimul rutier.

De asemenea, polițiștii au reținut cinci permise de conducere și au retras trei certificate de înmatriculare.

Astfel de acțiuni vor fi desfășurate zilnic şi în perioada următoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*