Amenzi de peste 16.000 de lei, în urma unor acțiuni desfășurate de polițiștii tulceni în vederea prevenirii evenimentelor rutiere

FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii tulceni au efectuat miercuri, 4 august, două acțiuni în zona intersecției peco-la intrare în municipiu (dinspre Constanța), privind respectarea normelor de acordare prioritate vehiculelor care au acest drept și efectuarea regulamentară a manevrelor de depășire.

Potrivit IPJ Tulcea, în cadrul acțiunilor au fost aplicate 36 de sancțiuni contravenționale, în valoare total de aproximativ 16.375 de lei. Dintre acestea, 20 au fost aplicate pentru nerespectarea marcajului rutier de direcționare, trei sancțiuni pentru lipsa centurii de siguranță,  două sancțiuni pentru lipsa documentelor și 11 sancțiuni pentru depășirea coloanelor de autovehicule (care se aflau în așteptare la semafor).

Asemenea acțiuni vor fi desfășurate în continuare de polițiștii tulceni, în vederea menținerii unui climat de siguranță și prevenirii oricăror evenimente rutiere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*