Amenzi de peste 10.000 de lei, aplicate de polițiști pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară

Amenzi aplicate de polițiștii tulceni pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară

Și în acest sfârșit de săptămână, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, împreună cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne și instituțiile cu atribuții de control, acționează, pentru verificarea respectării prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost desfășurate în sistem integrat, noi acțiuni de verificare în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar și în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului COVID-19, fiind aplicate 55 de sancțiuni contravenționale in valoare totala de aproximativ 11.000 de lei.

Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus și impunerea respectării legislației.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*