Amenzi de aproape 65.000 de lei, în urma unor acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție pe raza județului Tulcea

În contextul instituirii stării de alertă pe întreg teritoriul național, pentru prevenirea și combaterea infectării cu virusul SARS-CoV-2, polițiștii tulceni, împreună cu jandarmi, polițiști locali, polițiști de frontieră, precum și reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții de control au intensificat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, în ultimele 24 de ore, au fost desfășurate în sistem integrat, noi acțiuni de verificare în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar și în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului.

La activitățile desfășurate au fost verificate peste 120 de societăți comerciale, precum și 40 de mijloace de transport și totodată legitimate peste 1.400 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 141 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 63.000 de lei.

Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus și impunerea respectării legislației.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*