Amenzi de aproape 35.000 de lei, în urma unor acțiuni privind prevenirea răspândirii COVID-19 în județul Tulcea

Acțiuni privind prevenirea răspândirii SARS-CoV-2
Acțiuni privind prevenirea răspândirii SARS-CoV-2

Mai multe activități de verificare cu efective mărite în zonele aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar și în mijloacele de transport în comun, au fost efectuate, în ultimele 24 de ore, pe raza județului Tulcea, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului COVID-19. La activitățile desfășurate au participat polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, polițiști locali, precum si reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ANSVA, ANPC, Ministerul Muncii și autorități publice locale.

Astfel, potrivit Prefecturii Tulcea, în urma controalelor au fost aplicate 70 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 34.320 de lei, în context COVID 19.

„Facem apel la cetățeni sa respecte masurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-si proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur. Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forțele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă, activități de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetățenii și pentru a preveni răspândirea noului tip de coronavirus”, au transmis reprezentanții Prefecturii Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*