Amendați cu 1.000 de lei pentru nerespectarea măsurii de izolare la domiciliu

Sancționați pentru nerespectarea măsurii de izolare la domiciliu

Doi bărbați s-au ales cu sancțiuni contravenționale, de câte 1.000 de lei fiecare, pentru nerespectarea măsurii de izolare la domiciliu.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea, doi bărbați, domiciliați în municipiul Tulcea, respectiv orașul Babadag, aflați în izolare la domiciliu, nu au respectat măsurile impuse de autorități, astfel că au fost sancționați cu amendă în valoare de 1.000 de lei fiecare.

„Cei doi nu au nerespectat măsura de izolare la domiciliu, unul dintre bărbați declarând oamenilor legii faptul că a ieșit din casă pentru a merge la o casă de schimb valutar. Readucem aminte faptul că pentru a limita răspândirea infecției cu noul coronavirus, este important să respectăm măsurile impuse de autorități în această perioadă dificilă, pentru a ne proteja sănătatea noastră și a celor din jur”, au precizat reprezentanți ai IJJ Tulcea.

Nerespectarea de către persoanele fizice a măsurilor de izolare la domiciliu se sancționează cu amendă de la 1.000 de lei la 5.000 de lei, conform prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*