Ambulanță implicată într-un accident pe o stradă din Tulcea. Două persoane au fost rănite

Ambulanța Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Ambulanța Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

O ambulanță a Serviciului Județean a fost implicată într-un accident rutier, iar în urma evenimentului două persoane au fost rănite.

Potrivit IPJ Tulcea, la data de 3 noiembrie 2023, în jurul orei 17:40, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, la o intersecție din municipiul Tulcea a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetari efectuate de polițiștii ajunși la fata locului a reieșit faptul că, un bărbat de 32 de ani ar fi condus un autoturism pe strada Azaleei ,iar la intersecție cu strada Coziei nu a respectat semnificația indicatorului oprire, intrând în coliziune cu o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Tulcea.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea ușoară a conducătorului ambulanței cât și a pasagerului. 

Ambii conducatori auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă” – IPJ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*