Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, vine la Tulcea

Ambasadorul SUA, Hans Klemm. FOTO US Embassy
Ambasadorul SUA, Hans Klemm. FOTO US Embassy

Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, ajunge la Tulcea pe 30 octombrie 2018, începând cu ora 14.00.

Excelența sa a primit invitația Bibliotecii Județene “Panait Cerna” din Tulcea pentru inaugurarea “American Shelf” (Raftul American).

Reprezentanții Consiliului Județean Constanța au anunțat și faptul că Hans Klemm  va face o donație de carte Bibliotecii Județene, care va intra în patrimoniul Secției de Limbi Străine a instituției.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*