Alegeri Europarlamentare. Partidul Național Liberal conduce la numărătoarea parțială din județul Tulcea. PSD și USR – PLUS îi suflă în ceafă

Alegeri europarlamentare

Numărătoarea parțială din județul Tulcea vine cu surprize pentru Partidul Social Democrat. În urma contabilizării voturilor din 80 secții de votare din cele 204, PSD este pe locul secund, o diferență infimă față de Alianța USR – PLUS. Câștigător este însă PNL care s-a distanțat la 4 procente față de PSD.

Reprezentanții Biroului Electoral Județean Tulcea au declarat că, potrivit numărătorii parțiale a 39% dintre voturi clasamentul stă după cum urmează:

  • PNL – 25,39%
  • PSD – 21.56%
  • Alianța USR – PLUS – 21.30%
  • Pro România – 11.01%
  • PMP – 7,72%
  • ALDE – 4,67%
  • UDMR – 0,73%

Aceste cifre vor suferi modificări pe măsură ce toate voturile sunt contabilizate. Articolul va fi updatat pe măsură ce apar noi informații.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*