VIDEO Alarmă falsă la Teatrul Jean Bart. Un bărbat a sunat la poliție și a anunțat că o persoană a luat ostatici în clădirea teatrului

Teatrul Jean Bart din Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Polițiștii tulceni au fost anunțați joi dimineața de faptul că un bărbat a luat ostatici în clădirea Teatrului Jean Bart. Alarma s-a dovedit a fi falsă.

Pe data de 30 aprilie, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la o amenințare cu o armă, la Teatrul Jean Bart, din municipiu. Un bărbat a sunat la poliție, pe un alt număr, nu la 112 și a spus că în clădirea teatrului un alt bărbat a luat ostatici. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că sesizarea nu se confirmă.

Cercetarile au fost preluate de către DIICOT- Biroul Teritorial Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*