AJOFM Tulcea organizează o Bursă Generală a Locurilor de Muncă concomitent în Tulcea, Babadag și Măcin

Bursa Generală a Locurilor de Muncă organizată, în același timp, în Tulcea, Babadag și Măcin. FOTO: arhiva AJOFM Tulcea

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea organizează în ziua de vineri, 12 mai, o Bursă Generală a Locurilor de Muncă. Evenimentul va avea loc, începând cu ora 09.30, în același timp în trei orașe ale județului Tulcea, după cum urmează:

  • Tulcea: Casa de Cultură a Sindicatelor, Piața Independenței nr.1;
  • Măcin: Punctul de Lucru – AJOFM Tulcea, str. 1 Decembrie, nr. 58;
  • Babadag: Centrul Cultural “Nicolae Bălășescu Nifon” (Casa de Cultură), str. Pavel Gheorghe nr. 8.

Până la această dată au fost contactați peste 277 de agenți economici, dintre aceştia şi-au anunțat participarea 53 de angajatori, oferind 466 de locuri de muncă vacante.

Principalele locuri de muncă oferite de către angajatori sunt in următoarele ocupații:

  1. Pentru studii superioare: director tehnic, inginer electrician, inginer geodez, inginer mecanic, inginer automatist, economist, coordonator magazine, inginer în industria alimentară, șef formație cercetare-dezvoltare, junior manager.
  2. Pentru persoanele fără studii superioare: analist vânzări, agent achiziții/ vânzări, asistent manager, responsabil achiziții, tehnician în industria alimentară, ambalator manual, barman, brutar, bucătar, ajutor bucătar, ajutor de ospătar, ospătar/chelner, cofetar, cameristă, recepționer hotel, lucrător bucătărie (spălător vase mari), preparator pește, buldoexcavatorist, casier, vânzător, confecționer textile, dulgher, electrician în construcții, electrician de întreținere și reparații, tehnician electromecanic, electromecanic, lăcătuș construcții metalice și navale, tubulator naval, vopsitor, controlor calitate, femeie de serviciu, fierar betonist, finisor, frezor universal, instalator, lăcătuș mecanic, operator calculator, stivuitorist, strungar universal, strungar în lemn, sudor, tâmplar manual/artizanal, tapițer, zidar restaurator, zugrav, șofer, șofer de autoturisme și camionete, operator la fabricarea nutrețurilor, operator facturare, colector credite, operator calculator, lucrător comercial, muncitor necalificat etc.

Această acțiune se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupații cu posibilități de menținere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Cu tot respectul pentru efortul dvs, organizarea acestor burse CONCOMITENT e în dezavantajul celor care, în lipsa unui serviciu corespunzător calificării lor, ar putea găsi un loc de muncă într-o altă localitate. Cum nu poți fi în mai multe locuri simultan, poate data viitoare vă gândiți mai bine..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*