AJOFM Tulcea organizează, în 20 mai, o Bursă Generală a Locurilor de Muncă

Bursa locuri de munca AJOFM Tulcea. FOTO AJOFM Tulcea

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea va organiza în data de 20 mai, începând cu ora 09.30, Bursa Generală a Locurilor de Muncă în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor, din Piața Independenței nr. 1, Tulcea.

Potrivit AJOFM Tulcea, obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl constituie creşterea gradului de ocupare a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, prin corelarea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, astfel existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajatori şi solicitanți.

Evenimentul se adresează atât persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupații cu posibilități de menținere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung, cât și angajatorilor care își pot recruta personalul, fără intermediari, în funcție de cerințele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.

De asemenea, angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesați să participe la Bursa Generală a Locurilor de Muncă pot depune situația privind locurile de muncă vacante ce pot fi oferite în cadrul bursei la sediul AJOFM Tulcea, din str. Grigore Antipa nr. 10, tel. 0240/516858, fax 0240/512171 sau le pot transmite pe adresa de e-mail a instituției: tulcea@anofm.gov.ro.

Menționăm că participarea la acest eveniment este gratuită.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*