AJOFM Tulcea organizează bursa locurilor de muncă pentru absolvenți se ține

Bursa locuri de munca AJOFM Tulcea (1)
Bursa locuri de munca AJOFM Tulcea. FOTO AJOFM Tulcea

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea, va organiza în data de 19 octombrie, începând cu ora 10,00, în foaierul Casei de Cultura a Sindicatelor, din Piața Independenței, Bursa locurilor de muncă prntru absolvenți.

Acţiunea îşi propune să faciliteze contactul direct între angajatori şi persoanele interesate în obţinerea unui loc de muncă. În acest sens, agenţii economici care doresc să participe la eveniment sunt rugaţi să contacteze A.JO.F.M. Tulcea, având astfel prilejul să-si recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.

Angajatorii care încadrează persoane din rândul şomerilor beneficiază de
facilităţile/subventiile prevazute de Legea 76/2002, privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă.

Toţi absolvenţii de învăţământ, de orice nivel, care doresc să se încadreze pe locurile de muncă vacante, sunt aşteptaţi la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi.

La această acțiune sunt invitate toate persoanele care doresc să ocupe un loc de muncă sau din diferite motive doresc schimbarea locului de muncă.

Angajatorii care au locuri de muncă disponibile si doresc să doresc să participe la acest eveniment, sunt rugaţi să contacteze Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea, din str. Grigore Antipa nr. 10, tel. 0240/516858, fax: 0240/512171, sau e-mail: ajofm@tl.anofm.ro.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*