AJOFM Tulcea oferă 800 de locuri de muncă la cules de căpșuni în Spania prin programul EURES

Sediul AJOFM Tulcea. FOTO Facebook
Sediul AJOFM Tulcea. FOTO Facebook

EURES România oferă 800 locuri de muncă vacanțe (400 de femei și 200 de cupluri) în Spania pentru muncă sezonieră în agricultura la recoltare căpșuni, campania 2018.

Durată contract: aproximativ 3 luni, cu perioadă de probă de 15 zile. Data estimată de angajare este 15 februarie 2018. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămâna împărțite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă, zi care poate să nu coincidă cu duminică. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineții.

Cerințe: sunt solicitate persoane apte pentru muncă la câmp. Nu se solicita cunoașterea unei limbi străine.

Beneficii: Angajatorul asigură cazare contra cost – 1,6 euro/zi. Angajatul plătește transportul spre Spania, iar firmă plătește drumul de întoarcere în România cu condiția că angajatul să folosească mijlocul de transport oferit de firmă.

Salariu: 40,43 euro brut/zi, conform Convenției colective aplicabile, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuțiile datorate sunt de 2% impozit pe venit și 113 euro asigurare socială.

Selecția se va desfășura în luna decembrie, data exactă și locul de desfășurare a selecției vor fi comunicate în timp util.

Persoanele cu domiciliul în județul Tulcea, care corespund cerințelor posturilor oferite, se vor adresă consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea, stradă Grigore Antipa nr.10, etj.1, cameră 107 sau la tel. 0240 512 298, pentru a fi înregistrate în bază de date pentru muncă în străinătate. Înscrierea se realizează pe bază următoarelor documente:
-copie Carte de identitate/buletin;
-adeverință medicală (apt pentru muncă);
-CV în limbă română.

La selecție vor putea participă doar persoanele care sunt înregistrate în bază de date a A.J.O.F.M. Tulcea, compartiment EURES, că persoane aflate în căutarea unui loc de muncă în străinătate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*