AJOFM Tulcea caută 300 de culegători de zmeură pentru Portugalia

Sediul AJOFM Tulcea. FOTO Facebook
Sediul AJOFM Tulcea. FOTO Facebook

AJOFM Tulcea anunță că sunt vacante 300 locuri de muncă în domeniul agricol – recoltare zmeură în Portugalia, job-urile fiind oferite prin intermediul Reţelei EURES

 

Selecția candidaților se va desfășura în două localități din țară:

1. Roman (județul Neamț)-17 ianuarie 2018
2. Brăila (județul Brăila) – 19 ianuarie 2018

Durată contract: aproximativ 3 luni. Timpul de lucru este de 40 de ore/săptămâna, cu posibilitatea că, în timpul campaniei, în funcție de producție, să se efectueze ore suplimentare.

Data estimată de angajare: sfârșitul lunii februarie/începutul lunii martie 2018.

Cerințe: sunt solicitate persoane fără cazier, apte pentru muncă la câmp, avantaj pentru persoanele cu experiență în agricultura, cu experiență în recoltarea zmeurei sau în muncă în sere.

Beneficii: Angajatorul asigură cazare contra cost – 2 euro/zi. Angajatorul oferă plată în avans a drumului până în Portugalia iar sumă aferentă deplasării se va deduce din primele salarii.

Salariu: Salariul de bază pentru culegători zmeură fără ore suplimentare / cu ore suplimentare: 603 euro brut/luna / 1199 euro brut/luna.
Una dintre companiile angajatoare, JBI Group – Nuvem Maravilha, Lda., plătește 4,52 euro/zi lucrătoare, pentru alocația de hrană, plată efectuată la sfârșitul lunii împreună cu salariul.
Limbă străină: Constituie avantaj – cunoștințe de bază de limbă engleză/spaniolă/portugheza dar nu este obligatoriu.

Persoanele cu domiciliul în județul Tulcea, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea, telefon 0240 512 298, pentru a fi înregistrate în bază de date pentru muncă în străinătate. Înscrierea în bază de date pentru muncă în străinătate se realizează pe bază următoarelor documente:
-Copie CI/BI;
-Adeverință medicală (apt pentru muncă în străinătate);
-CV EUROPASS în limba română.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 15 ianuarie 2018

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*