AJOFM Tulcea anunță existența a peste 1.000 de locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European

AJOFM Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 1.047 de locuri de muncă vacante.

Potrivit Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea, cele peste 1.000 de locuri de muncă vacante sunt disponibile după cum urmează:

  • Irlanda – 922 de locuri de muncă pentru: șofer autobuz/autocar, șofer autocar, măcelar, asistent vânzări, ajutor bucătar (asistent delicatese), asistent manager (asistent general),
  • Spania – 60 de locuri de muncă pentru: lucrător în agricultură;
  • Finlanda – 40 de locuri de muncă pentru: muncitor necalificat – culegător de căpșuni
  • Germania -șapte locuri de muncă pentru: ajutor grădinar (horticultură și peisagistică), grădinar (horticultură și peisagistică), mecanic instalații pentru refrigerare, aer condiționat și pompe de căldură, tehnician electronist pentru energia și tehnologia clădirilor, electrician;
  • Malta – șase locuri de muncă pentru: optometrist, topograf, biolog marin, inginer hidraulic;
  • Olanda – cinci locuri de muncă pentru: personal curățenie;
  • Norvegia – patru locuri de muncă pentru: tractorist;
  • Slovenia – două locuri de muncă pentru: programator PLC;
  • Estonia – un loc de muncă pentru: montator de structuri metalice.

Persoanele care sunt interesate să ocupe un loc de muncă în Spațiul Economic European pot viziona locurile de muncă vacante pe site-ul www.anofm.ro/EURES, pot solicita informații la numărul de telefon 0240 516 858 sau e-mailul elena.diaconu.tl@anofm.gov.ro sau se pot prezenta la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea din strada Grigore Antipa, nr. 10, camera 107, etajul 1.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*