AJOFM Tulcea anunță existența a 447 de locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European

AJOFM Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 447 de locuri de muncă vacante.

Potrivit Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea, locurile de muncă sunt disponibile după cum urmează:

  • Germania – 253 locuri de muncă pentru: tranșatori carne și lucrător în producție, tehnician dentar;
  • Olanda – 65 locuri de muncă pentru: electrician în industria petrochimică, sudor, electrician în construcții, lucrător în pepinieră, muncitor, culegător căpșuni, fizioterapeut, conducător auto transport rutier de mărfuri;
  • Norvegia – 64 locuri de muncă pentru: schelar, mecanic auto, șofer autobuz;
  • Finlanda – 22 locuri de muncă pentru: mecanic caroserie auto, muncitor asamblare (industria tehnologică);
  • Franța – 22 locuri de muncă pentru: farmacist, sudor, mecanic utilaje agricole, tehnician controlul calității, tehnician de producție în industria farmaceutică;
  • Polonia – 15 locuri de muncă pentru: lăcuitor/vopsitor, strungar/frezor, sudor MIG/MAG sau gaz, lăcătuș, operator CNC, măcelar abator vită;
  • Irlanda – 5 locuri de muncă pentru: îngrijitor;
  • Elveția – un loc de muncă pentru: chirurg plastician.

Persoanele care sunt interesate să ocupe un loc de muncă în Spațiul Economic European pot viziona locurile de muncă vacante pe site-ul www.anofm.ro/eures, pot solicita informații la numărul de telefon 0240 512 298 sau e-mailul elena.diaconu.tl@anofm.gov.ro sau se pot prezenta la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea din strada Grigore Antipa, nr. 10, camera 107, etajul 1.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*