AJOFM Tulcea a organizat o nouă ediţie a Bursei Locurilor de Muncă

Bursa locurilor de muncă. FOTO AJOFM Tulcea

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea a organizat astăzi, 27 octombrie 2023, o nouă ediţie a Bursei Locurilor de Muncă.

Evenimentul a avut loc în Municipiul Tulcea, începând cu ora 9.30, în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor, Piaţa Independenţei, nr.1 și a reprezentat o întâlnire directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condițiile unei concurențe loiale și transparente, care a permis realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt.

Bursa a fost destinată în special absolvenților, dar, cu acest prilej, au participat și alte persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, indiferent de vârstă și de calificare profesională.

Pentru acest eveniment au fost contactaţi peste 270 de agenţi economici, iar dintre aceștia au participat 36 de angajatori care au oferit 498 de locuri de muncă vacante.

La această acţiune au fost prezente 372 de persoane, din care 94 de absolvenţi. În urma desfășurării bursei locurilor de muncă au fost selectate în vederea încadrării un număr de 125 de persoane, din care 47 de absolvenţi.

În vederea facilitării contactului direct între angajatori şi persoanele din detenţie, interesate în obţinerea unui loc de muncă, la activitatea organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea au participat 14 persoane private de libertate în regim deschis care urmează să fie eliberate, în perioada următoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*