AJOFM Tulcea: 341 de locuri de muncă vacante, disponibile în Spațiul Economic European

AJOFM Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 341 de locuri de muncă vacante.

Astfel, potrivit Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea, cele 341 de locuri de muncă sunt disponibile după cum urmează:

  • Germania – 292 locuri de muncă pentru: muncitor în construcții, maistru în construcții, lucrător în construcții, lucrător în producția și prelucrarea sticlei/ fabricarea fibrei de sticla, operator mașini și sisteme (tehnologia de prelucrare a metalelor și a materialelor plastice), specialist în restaurarea textilelor/ examinarea și conservarea textilelor, atelier restaurare textile, brutar, tăietor de carne și lucrător în producție, muncitor în construcții de acoperișuri, măcelar;
  • Norvegia – 41 locuri de muncă pentru: chef, frizer tradițional/ manager frizerie, tinichigiu carosier auto, mecanic auto (pentru camioane și autobuze), mecanic auto (autoturisme), montator podele, electrician, instalator ventilație, dulgher;
  • Polonia – 3 locuri de muncă pentru: măcelar abator vită;
  • Franța – 2 locuri de muncă pentru: farmacist;
  • Finlanda – 2 locuri de muncă pentru: lucrător în metal, mecanic de camioane;
  • Olanda – un loc de muncă pentru: tâmplar.

Persoanele care sunt interesate să ocupe un loc de muncă în Spațiul Economic European pot viziona locurile de muncă vacante pe site-ul www.anofm.ro/eures, pot solicita informații la numărul de telefon 0240 512 298 sau e-mailul elena.diaconu.tl@anofm.gov.ro sau se pot prezenta la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea din strada Grigore Antipa, nr. 10, camera 107, etajul 1, unde consilierul EURES îi poate îndruma.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*