Agresiune în trafic lângă Mihail Kogălniceanu. Un șofer fără permis a aruncat un baston metalic către un alt autoturism, spărgând un geam și rănind un pasager din mașina respectivă

Mașină de poliție

O agresiune în trafic a avut loc vineri seara, în apropierea localității tulcene Mihail Kogălniceanu. Un șofer fără permis a oprit mașina și a aruncat un baston metalic către autoturismul din spatele său, spărgând un geam și rănind un pasager din acea mașină.

În seara de 3 ianuarie 2020, polițiștii din cadrul lnspectoratului de Poliție Județean Tulcea au fost sesizați prin apelul de urgență 112, de către un bărbat în vârstă de 20 ani, din Tulcea, despre faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe DN22 E87, în afara localității Mihail Kogălniceanu, un conducător auto aflat în trafic, i-ar fi distrus geamul portierei și ar fi rănit un pasager din auto. După producerea evenimentului, conducătorul auto în cauză a părăsit locul faptei.

Echipajele de poliție au început căutarea și identificarea autoturismului.  La scurt timp, polițiștii au identificat pe strada Viticulturii din municipiul Tulcea, autoturismul căutat, fiind condus de un bărbat în vârstă de 33 ani, din Tulcea, care a fost condus la sediul Poliției pentru audieri.

Din primele cercetări a rezultat că, la data de 3 ianuarie, bărbatul în vârstă de 33 de ani, din comuna Mihai Bravu, județul Tulcea, având permisul de conducere reținut, a condus un autoturism pe DN22 E87, în afara localității Mihail Kogălniceanu, a oprit autoturismul, s-a dat jos din vehicul, s-a deplasat la autoturismul care circula în spatele său, a aruncat cu un baston metalic către acesta, spărgând geamul portierei, dreapta spate și rănind pasagerul în vârstă de 29 ani, din Tulcea.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru  săvârșirea infracțiunilor de distrugere, lovirea sau alte violențe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor care au dus la producerea evenimentului.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*