Adunarea Generală a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere

Adunarea Generală a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere. FOTO Consiliul Județean Tulcea

Ștefan Coman, consilier al președintelui Consiliului Județean Tulcea, a participat, astăzi, începând cu ora 10.00, la Adunarea Generală a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere (ANCMRR), filiala „Contraamiral Iacob Bălan“ Tulcea.

În cadrul ședinței au fost discutate teme precum activitatea pe anul anterior, principalele activități programate pentru perioada imediat următoare, dar și obiectivele asumate ale structurii asociative.

„În numele conducerii instituției, vă mulțumesc, încă o dată, pentru tot ceea ce ați făcut pentru devenirea României de astăzi, pentru faptul că v-ați dedicat viețile protejării celor mai importante elemente care definesc statul național unitar de care avem privilegiul să ne bucurăm astăzi: libertatea, unitatea, suveranitatea.

Vă felicit, stimați militari tulceni, pentru tot ceea ce ați realizat pentru noi și pentru faptul că ați lăsat în urma dumneavoastră generații întregi care au de la cine să se inspire“, a transmis, în cadrul evenimentului, Ștefan Coman, consilierul președintelui Consiliului Județean Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*