Adolescent tulcean, căutat de polițiști după ce a plecat de acasă

Adolescent tulcean, căutat de polițiști după ce a plecat de acasă. FOTO IPJ Tulcea

Polițiștii tulceni au cerut ajutorul populației pentru găsirea unui adolescent în vârstă de 17 ani, din Mihai Bravu, care nu a mai revenit la domiciliu de două zile. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea băiatului, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Potrivit IPJ Tulcea, Andrei Ungureanu, de 17 ani, din localitatea Mihai Bravu, ar fi plecat, vineri, 5 martie, din zona islazului din localitate și nu a mai revenit până în prezent. El are o înălțime de 1,50 metri, constituție astenica, păr șaten tuns zero, ochi albaștri/verzi. La momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu o geacă în carouri negre cu gri, pantaloni sport de culoare albastră cu dungă laterală albă și pantofi sport.

Persoanele care pot oferi informații care pot conduce la găsirea acestuia, sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*