Adolescent de 16 ani, prins conducând un autoturism pe un drum public din Ciucurova

Echipaj de poliție din cadrul IPJ Tulcea. FOTO IPJ Tulcea

Un adolescent în vârstă de 16 ani s-a ales cu dosar de cercetare penală după ce a fost prins de polițiștii tulceni în timp ce conducea, ilegal, un autoturism pe un drum public din comuna Ciucurova.

Potrivit IPJ Tulcea, polițiști din cadrul Postului Ciucurova au depistat, miercuri, un adolescent în vârstă de 16 ani, în timp ce conducea un auto pe raza localității Ciucurova, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tot miercuri, 14 octombrie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea au depistat un bărbat de 46 de ani, din localitatea Jijila, în timp ce conducea un auto pe raza orașului Măcin, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cauze, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*