Adolescent de 16 ani din Galați, dispărut în lacul Iacobdeal din Turcoaia

Tânăr dispărut în lacul Iacobdeal din Turcoaia. FOTO ISU Tulcea

Un adolescent de 16 ani Galați a dispărut duminică după amiază în lacul Iacobdeal din Turcoaia, el fiind căutat câteva ore de pompieri și scafandri, fără a fi găsit.

Salvatorii Secției de pompieri Măcin au fost solicitați, printr-un apel la 112, să intervină duminică după-amiză întrucât în lacul Iacobdeal, din apropierea localității Turcoaia, a dispărut un tânăr de 16 ani din Galați.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială de primă comandă și intervenție, o barcă RIB și un echipaj din cadrul SAJ.  În cadrul operațiunilor de căutare, forțele de intervenție au fost suplimentate, cu 1 scafandru de la Detașamentul de Pompieri Tulcea și 2 scafandri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „ Dunărea “ al județului Brăila.

El a fost căutat câteva ore, iar autoritățile au oprit operațiunea din cauza întunericului, urmând să o reia luni dimineața.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*