Adolescent acroșat de un autoturism în timp ce traversa strada, pe bicicletă, pe o trecere pentru pietoni din Tulcea

Adolescent acroșat de un autoturism în timp ce traversa strada, pe bicicletă. FOTO IPJ Tulcea

Un adolescent în vârstă de 14 ani a ajuns la spital joi, 18 noiembrie, după ce a fost acroșat de un autoturism în timp ce traversa o stradă din Tulcea, pe bicicletă, pe o trecere pentru pietoni.

Potrivit IPJ Tulcea, din primele verificări efectuate la fața locului de polițiști ai Biroului Rutier Tulcea, a reieșit că o tânără de 19 ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Isaccei din municipiu, ar fi acroșat un biciclist, în vârstă de 14 ani, care se afla în traversarea străzii pe o trecere pentru pietoni. Conducătorul auto poseda permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii efectuează în continuare verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*