Administratorul public al județului, Dumitru Mergeani, prezent la bilanțul Prefecturii Tulcea

FOTO Consiliul Județean Tulcea

Administratorul public al județului Tulcea, Dumitru Mergeani, a participat, astăzi, la ședința de evaluare anuală a activităților și rezultatelor obținute de Instituția Prefectului – Județului Tulcea în anul 2022.

În deschiderea ședinței, prefectul Alexandru Dan Munteanu, a vorbit despre provocările anului 2022, dar și despre cele mai importante realizări ale anului care s-a încheiat. Astfel, șeful instituției care reprezintă Guvernul în teritoriu a catalogat anul trecut drept unul dificil, cea mai problematică situație  de urgență fiind cea privind criza refugiaților din Ucraina.

La rândul său, administratorul public al județului Tulcea, Dumitru Mergeani, a ținut să felicite publice întreaga echipă a Instituției Prefectului – Județul Tulcea pentru modul profesionist în care a reușit să își îndeplinească atribuțiile în cursul anului 2022.

„Dacă în alți ani Instituția Prefectului se axa în special pe cele mai semnificative atribuții prevăzute de lege, fond funciar, verificarea legalității actelor administrative etc, în ultimii ani județul nostru s-a confruntat cu o serie de provocări, de la inundații, pestă porcină, pandemia de Covid, iar în ultimul an conflagrația de la graniță. Cu toții știm care a fost nivelul de implicare a tuturor factorilor de decizie în soluționarea tuturor situațiilor de urgență apărute, astfel că dorim să vă mulțumim pentru modul profesionist în care v-ați asumat toate responsabilitățile. Dincolo de toate cifrele prezentate aici, consider că emblematică pentru 2022 a fost criza refugiaților, iar în acest sens o să vă rog să îmi permiteți să vă felicit public și să primiți aplauzele noastre, ale tuturor celor prezenți în sala de ședințe, pentru modul în care ați gestionat această situație de urgență apărută în luna februarie a anului trecut“, a transmis Dumitru Mergeani.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*