Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării va transmite către primării lista cu cotele alocate fiecărui pescar în parte

O întâlnire cu pescarii comerciali din Letea/CA Rosetti pe tema cotelor de pescuit a avut loc pe data de 22 ianuarie, la sediul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării,

La întâlnire a participat și guvernatorul ARBDD care a anunțat că, urmare aspectelor observate privind neînțelegerea modului de stabilire a cotelor de pescuit, începând cu anul 2019 ARBDD va transmite către primării lista cu cotele alocate fiecărui pescar în parte.

Pescarilor li s-a explicat în ce constă cota alocată, care prevede un minim și un maxim, ARBDD acceptând pentru autorizare îndeplinirea a 75% din cota minimă, iar peste cota maximă acceptându-se o depășire de 25%. Toate aceste detalii vor fi specificate și la eliberarea noilor autorizații de pescuit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*