Activități organizate de Consiliul Județean Tulcea pentru copiii refugiaților ucraineni

Activități organizate de Consiliul Județean Tulcea pentru copiii refugiaților ucraineni

Consiliul Județean Tulcea, prin intermediul instituțiilor subordonate, organizează o serie de activități pentru copiii ucraineni care, în aceste momente deosebit de dificile pentru țara lor, ajung în județul Tulcea.

Astfel, Biblioteca Județeană „Panait Cerna“ organizează, la Mediatecă, Centrul pentru Copii și Tineret și Ludotecă, ateliere de quilling, colorat, pictură, IT (utilizarea imprimantei 3D).

Primul grup de copii ucraineni a ajuns chiar în această dimineață la Biblioteca Județeană, pentru a participa la activitățile propuse.

De asemenea, aceștia sunt invitați să viziteze și muzeele tulcene, în special Centrul Eco-Turistic „Delta Dunării“, în grupuri de maxim 20 de persoane (copiii vor fi însoțiți de cel puțin un adult).

În zilele următoare, vor fi organizate activități și la Centrul Cultural „Jean Bart“, dar și la un loc de joacă de pe raza municipiului Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*