Activitate intensă pentru polițiștii tulceni în perioada minivacanței de 1 mai

Polițiștii tulceni în acțiune. FOTO Cătălin Schipor
Polițiștii tulceni în acțiune. FOTO Cătălin Schipor

În perioada 26 aprilie 1 mai, polițiștii tulceni au aplicat 675 de sancțiuni contravenționale, au intervenit la peste 140 de evenimente și au constatat 48 infracțiuni.

Principalele activităţi desfăşurate de polițiști în minivacanța de 1 Mai au vizat prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică, precum şi asigurarea unui trafic rutier în condiţii de siguranţă.

Poliţiştii tulceni au intervenit la 142 de evenimente, din care 107 au fost semnalate prin Apelul de Urgență 112. Au fost constatate 48 infracţiuni, 39 de natură judiciară și 9 la regimul circulației rutiere.

În această perioadă, poliţiştii au aplicat 675 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 133 la Legea nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 504 la Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 4 la Legea 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite şi 34 la alte acte normative, valoarea totală a sancțiunilor contravenționale fiind de 328.000 lei. De asemenea au fost confiscate bunuri în valoare de 1230 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru creșterea siguranței în trafic, astfel că în urma abaterilor au fost reținute 45 permise de conducere (20 pentru viteză, 8 pentru alcool și 17 pentru alte fapte) și au fost retrase 30 certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*