Acțiunile polițiștilor tulceni de prevenire și limitare a infectării cu virusul COVID-19, continuă

Acțiuni ale polițiștilor tulceni pentru prevenirea victimizării prin accidente rutiere

Peste 120 de forțe de ordine au acționat în cursul zilei de ieri, 4 ianuarie, pe raza județului Tulcea, pentru verificarea respectării măsurilor și interdicțiilor impuse în vederea limitării răspândirii virusului COVID-19.

Astfel, sub coordonarea Instituției Prefectului, polițiștii tulceni, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, au procedat la verificarea zonelor în care se pot forma aglomerări de persoane, spații comerciale dar și a mijloacelor de transport persoane, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

La activități au participat 121 de forțe de ordine, fiind verificate 29 de societăți comerciale, precum și 30 de mijloace de transport persoane, fiind totodată legitimate peste 1041 de persoane. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 31 de sancțiuni contravenționale în valoare totală 7.500 de lei, toate fiind aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare.

Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus și impunerea respectării legislației.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*