Acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19, desfășurate de polițiștii tulceni

Acțiunile polițiștilor tulceni pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19

Peste 120 de polițiști, polițiști locali și reprezentanți ai autorității locale au acționat, în ultimele 24 de ore, pentru verificarea modului în care se respectă prevederile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, potrivit IPJ Tulcea, au fost verificate peste 115 obiective/locații (societăți comerciale, restaurante, terase, parcuri, mijloace de transport în comun, gări), fiind legitimate aproximativ 507 persoane și verificate peste 41 de mijloace de transport în comun. Pentru neregulile constatate au fost aplicate peste 50 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 10.500 de lei.

Pe parcursul activităților de control, polițiștii aduc la cunoștința cetățenilor necesitatea, dar și obligativitatea purtării măștii de protecție astfel încât să acopere nasul și gura.

„Vă reamintim faptul că polițiștii acționează preventiv, însă față de abaterile de la normele în vigoare vor fi luate măsurile legale care se impun. Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm efortul comun pentru limitarea răspândirii SARS-COV-2”, au transmis reprezentanții IPJ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*