Acțiuni ale polițiștilor tulceni în minivacanța din perioada 15 – 19 august

Polițiști în acțiune. FOTO IPJ Tulcea

În perioada 15 – 19 august, poliţiştii tulceni au intervenit la peste 290 de evenimente, iar pentru faptele antisociale constatate au aplicat peste 400 de sancțiuni contravenționale și au reținut 42 de permise de conducere.

Pentru siguranța cetățenilor, peste 200 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au acționat pe raza județului Tulcea, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne în perioada minivacanței de Sfânta Marie.

În acest interval de timp, poliţiştii tulceni au intervenit la 293 de evenimente semnalate prin Apelul de Urgență 112 și au constatat 40 infracţiuni.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 461 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 54 la Legea nr. 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică și 381 la Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice (din care 6 pentru alcool, 148 pentru viteză), valoarea totală a sancțiunilor contravenționale fiind de 196.480 lei.

La regimul circulației rutiere, oamenii legii au reținut 42 de permise de conducere şi retrase 4 de certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*