Acțiune de igienizare şi ecologizare în Rezervația Biosferei Deltei Dunării

Acțiune de ecologizare în Biosfera Deltei Dunării

Acțiunile de igienizare şi ecologizare inițiate de Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD) au continuat și în perioada de început de aprilie.

În Zona Strict Protejată Periteașca – Leahova și în zona economică Perișor din perimetrul RBDD, au fost organizate acțiuni de către salariații ARBDD care iși desfășoară activitatea în zona Complexului Lagunar Razim-Sinoie.

Au fost colectate deșeuri în 180 saci (de capacitate 240 l) cu PET-uri, materiale din plastic, gunoi menajer, hârtie, sticle, textile, cutii aluminiu, cutii carton, precum și 4 remorci cu fier vechi.

Deșeurile colectate sunt scoase din zonă cu sprijinul unui agent economic care va asigura transportul, sortarea și predarea acestora la firme de salubritate.
.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*